Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Zomerconcert Symfonisch Blaasorkest Da Capo

Symfonisch Blaasorkest Da Capo sluit het seizoen 2022-2023 af met een zomerconcert op zaterdagmiddag 17 juni a.s. bij de muziekschool MOZ-Art. Ze zullen 2 sets spelen tussen 15 en 17 uur met tussenin een pauze.
Ze hopen op mooi zomerweer zodat ze het concert buiten voor de muziekschool kunnen houden. Bij slecht weer spelen we in de aula. Iedereen is welkom, entree is gratis! Na afloop is er gelegenheid om gezellig samen wat te drinken.

Het Symfonisch Blaasorkest Da Capo staat sinds februari 2017 onder leiding van Dominique Capello. Da Capo is een zittend orkest en vormt met jong en oud een enthousiaste groep, die als doel heeft: met veel plezier muziek maken. Het repertoire is zeer veelzijdig, van pop tot klassiek, van filmmuziek tot een leuke mars. Da Capo organiseert zelf concerten, maar verzorgt ook regelmatig op uitnodiging concerten.

Nieuwe leden zijn altijd welkom. Speel je een blaasinstrument, cello, contrabas (strijk) of slagwerk kom dan vrijblijvend langs op een repetitie. Da Capo repeteert elke dinsdagavond van 19.45 – 21.45 uur in gebouw Con Musica sportpark Dorrestein. Onze jongste leden gaan in de pauze (ca. 21.00 uur) naar huis. Kijk voor meer informatie op https://dacapo-nwk.nl/