Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

Alsnog reageren op kaderdocument Jeugd en WMO

Na onderzoek van de gemeente Zuidplas is geconstateerd, dat hetgeen ZuidplasOnline al in december 2022 had geschreven, het kaderdocument Jeugd en WMO niet te downloaden was en het reactie formulier niet werkte. Het was daarom voor inwoners niet mogelijk om kennis te nemen van het document en/of een reactie te sturen.

Daarom heeft de gemeente het nu nogmaals online gezet en kan het document dit keer wel gedownload worden en het reactie formulier worden ingevuld.

De overeenkomsten voor de diensten jeugd en Wmo (inclusief beschermd wonen) lopen af op 1 januari 2025. De gemeente Zuidplas doet inkoop voor de diensten jeugd en Wmo samen met de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen, Gouda en Krimpenerwaard.

Het inkoopproces is gestart in 2022. De volgende stap in dit proces is het vaststellen van kaders voor de inkoop. De kaders zijn verwerkt in het concept kaderdocument. Centraal in dit document staat de vraag: wat willen we bereiken met de inkoop 2025. U wordt uitgenodigd om te reageren op het document. De gemeenteraad kan uw reactie meenemen in de besluitvorming. Na de zomervakantie worden de kaders vastgesteld door de gemeenteraden van Zuidplas, Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen, Gouda en Krimpenerwaard.

Het kaderdocument is te vinden op: Kaderdocument Jeugd en Wmo | Maak Zuidplas

Reageren is mogelijk tot en met 31 mei 2023
Dit via bovengenoemde pagina of per mail: info@zuidplas.nl ovv Inkoop jeugd en wmo. Uw reactie wordt aangeboden aan de raad. U ontvangt verder geen persoonlijke, inhoudelijke reactie.