Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Eerste bruiscafé in Nieuwerkerk aan den IJssel

Denk mee over de levendigheid in Dorpsstraat van Nieuwerkerk aan den IJssel. Bekijk samen hoe cultuur hierbij kan helpen. Kom op donderdag 23 februari naar het Bruiscafé in The Game Inn en ontmoet, inspireer en enthousiasmeer.


Tijdens het allereerste Bruiscafé ooit in Nieuwerkerk gaat men samen met dorpsgenoten, muziekschool Moz-Art en bordspellenwinkel, The Game-Inn aan de slag om te zorgen voor meer cultuur en levendigheid in de historische Dorpsstraat.


Het Bruiscafé is op donderdag 23 februari om 19.00 uur in The Game Inn, Dorpsstraat 20 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Aanmelden hoeft niet en uiteraard is de toegang gratis.


Een Bruiscafé is een open podium voor ideeën en initiatieven. Stichting ZO! heeft zich laten inspireren door het concept Bruiscafé in Gouda. Ook in Moordrecht zijn door Stichting ZO! georganiseerde Bruiscafé’s. Zo creëert men een plek waar meer enthousiaste, creatieve en betrokken bewoners, organisaties en bedrijven, die zich actief willen inzetten voor een bruisend Zuidplas.
Voor meer informatie: Stichting ZO! www.stzo.nl/bruiscafe