Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

Stemhulp waterverkiezingen online

Vanaf vandaag maandag 6 februari 2023 staat de stemhulp voor de waterschapsverkiezingen van het Hoogheemraadschap Schieland en Krimpenerwaard online.

Deze stemhulp is ontwikkeld om het u als inwoner van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard te helpen bij het maken van uw stemkeuze. Met stellingen over lokale thema’s krijgt u snel inzicht in partijstandpunten. De partijen hebben hun mening gegeven bij de stellingen én hun standpunten toegelicht.

Voor de stemhulp zijn thema’s verzameld die spelen bij het waterschap in uw buurt en er is gekeken naar de partijplannen. Met een analyse van partijprogramma’s is bepaald welke stellingen in de stemhulp komen. Zo doet de stemhulp recht aan wat er speelt in de regio. De stellingen in de stemhulp laten vooral zien op welke thema’s de partijen van mening verschillen.

Na het invullen ziet u met welke partijen u de meeste overeenstemming heeft, op deze manier krijgt u meer inzicht in de verschillen tussen partijen.

De stemhulp voor de waterschapsverkiezingen voor het hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard is te vinden op: https://www.hhsk.mijnstem.nl/