Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Eerste paal geslagen voor nieuwe kantoor Bit4U

Vandaag was het een heugelijke dag voor Bit4U, want wethouder Jan Willem Schuurman heeft de eerste paal geslagen voor hun nieuwe kantoorpand. Ook voor wethouder Schuurman was het een uniek moment, het was voor hem de eerste keer dat hij deze handeling mocht doen als wethouder.

Bit4u is een jong bedrijf met haar wortels stevig in de grond van Zevenhuizen. Het oude politiebureau van Zevenhuizen werd al snel te klein om alle medewerkers goed te huisvesten. Met een stevig geloof in stenen was het duidelijk: er moet geïnvesteerd worden in een nieuw modern gebouw, met plaats voor twintig medewerkers. Kortgeytenbeek architecten uit Zierikzee kreeg geen gemakkelijke opdracht: het kantoor moet passen in de woonomgeving en eventueel geconverteerd worden naar een aantal appartementen voor starters. Wethouder Schuurman vond dit een goede manier van in de toekomst denken en vooruit kijken naar hergebruik van een kantoorpand.

Ze denken dat Kortgeytenbeek hier goed is geslaagd en kunnen haast niet wachten tot het klaar is. Bij de bouw besteedt aannemer Hanse Staalbouw uit Nieuwerkerk (in Zeeland) er aandacht aan om de onvermijdelijke overlast en verkeershinder tot een minimum te beperken.

Met dit mooie nieuwe gebouw is Bit4u gereed voor een mooie duurzame toekomst. De kracht van Bit4u: klantgericht, praktische en creatieve oplossingen voor informatietechnologie, telecommunicatie en domotica voor de Zuidplas en haar omgeving.