Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Boer en Buurt winterfeest

Afgelopen zaterdag was het Boer en Buurt winterfeest. Tussen 10 en 17 kon jong en oud van alles beleven in winterse sferen. Het feest stond in het teken van ontmoeten en verbinden.

Op de markt, kon je het lekkers uit de regio proeven, ruiken en natuurlijk ook kopen. Op het plein van de Buurderij stonden allerlei kramen en tenten opgesteld, was er zuivel, eieren, brood, banket, geitenkaas, sappen en nog veel meer uit de regio te koop. De koffie en gebakkraam van Boer & Buurt, had een vers bakkie espresso en cappuccino met een heerlijk stuk zelf gebakken taart.

Louise Hordijk van The Game Inn uit Nieuwerkerk aan den IJssel nam de kinderen mee in het spannende zeer populaire WOLVENSPEL. Terwijl de kinderen speelde konden de ouders op één van de kleine ontmoetingsplekken (tent met verwarmingseenheden genieten van vers gezette koffie, gebak, soepen).

Naast al het lekkers kon er ook genoten worden van de verschillende muziek die in de loop van de dag werd gespeeld. Als met al een zeer geslaagde dag bij Boer en Buurt.

Foto’s: Yvonne Willems