Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht

Laatste ouderenmiddag op 12 november 2022 (Moordrecht)

Jarenlang heeft de ouderencommissie een gezellige middag georganiseerd voor ouderen vanaf 70 jaar. Helaas, aan alles komt een eind. De allerlaatste ouderenmiddag zal gehouden worden op zaterdag 12 november a.s. In de Zespunt te Moordrecht, aanvang 14.00 uur.

Ze hebben het duo La Donna Mobile gecontracteerd, die al eerder voor ons optraden en wel in het jaar 2019. Zij brengen stijlvolle en bekende muziek in de sfeer van Andre Rieu. De charmante Ria Hurkens begeeft zich zingend en dansend tussen het publiek en een van Nederlands beste accordeonisten Eddy van Damme begeleidt haar virtuoos op een digitale accordeon. Deze middag wordt een feest ! U komt toch ook ?

Bent u 70 jaar of ouder, dan bent u met eventuele partner voor deze middag uitgenodigd. Om enig inzicht te krijgen in het aantal gasten, willen zij u vragen zich op te geven voor 5 november a.s. bij: Ada Dol (telefoon 372632) of Mieke Pieterse (telefoon 372938). De ouderen worden niet meer thuis bezocht!

Kent u iemand van 70 jaar of ouder, die graag de middag wil bezoeken, geef dit dan door aan Ada of Mieke. Maar vol is vol! Voor eventueel vervoer van huis naar de Zespunt, vice versa kan gezorgd worden. Geeft u duidelijk bij opgave aan of u vervoer nodig heeft.