Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Geslaagde Familiedag – Tropical 95 – bij VV Groeneweg

Gisteren vond de jaarlijkse Familiedag van VV Groeneweg onder de naam Tropical 95 plaats, ter ere van het 95-jarig bestaan van de vereniging. De dag stond bol van activiteiten en plezier voor jong en oud. Om 11.00 uur werd de dag feestelijk geopend en het programma bood de hele dag door een gevarieerd aanbod.

De jongste leden, de Kabouters, trapten de dag af met voetbal op veld 2. Ondertussen namen de jeugdteams JO9 t/m JO12 het op veld 1 op tegen de selectie van VV Groeneweg. Voor de liefhebbers van avontuur was er AR Lasergamen op veld 3.

Het programma vervolgde met voetbalwedstrijden voor JO7 en JO8, waarbij de teams zichzelf begeleidden. Een ballonnenartiest zorgde voor extra vermaak. In de middag kwamen de oudere jeugdteams, JO13 t/m JO15, in actie op veld 2.

Een van de hoogtepunten van de dag was het zomercarnaval, dat zorgde voor een explosie van kleur en muziek. De avond werd afgesloten met een spetterend optreden van zanger Henk Robbemond, gevolgd door DJ’s Marcel & Dwight, die het feest compleet maakten.

De hele dag door konden bezoekers genieten van diverse attracties zoals een springkussen, een mega stormbaan van 25 meter, een buikglijbaan en voetbalactiviteiten op veld 2. Bij de Tiki Bar waren speciale VV Groeneweg Tropical 95 cocktails en mocktails verkrijgbaar, en bezoekers konden herinneringen vastleggen bij de photo booth caravan. Ook limbodansen, een buitenbar en een BBQ voor hapjes en drankjes maakten deel uit van het feest. De familiedag eindigde om 23.00 uur.

Een fotocollectie is te vinden op: Facebook

En ook Hendrik Eland heeft foto’s gemaakt, deze staat op: https://photos.app.goo.gl/Kx5b9VaiHbKS77657