Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

30 en 31 augustus 2de editie van ’s Gravenfair

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus vindt de tweede editie van de ’s Gravenfair plaats. Deze sfeervolle markt biedt een breed scala aan producten en is de ideale ontmoetingsplek voor jong en oud.

In 2022 bedachten Hans en Lia Zeeman en Zeeg en Corry Willems het plan om op een stuk land aan de ‘s Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel een gezellige landelijke fair te organiseren. Dit spontane idee groeide uit tot twee geweldige fairdagen die door duizenden mensen bezocht zijn! Het organisatieteam is inmiddels uitgebreid en op veler verzoek zijn we hard aan de slag met het organiseren van de 2e editie van de ’s Gravenfair!

De ’s Gravenfair heeft voor ieder wat wils, met stands vol (kinder)kleding, handgemaakt keramiek, sieraden, woonaccessoires, tassen, verzorgings- en haarproducten, kaarten, posters, heerlijke delicatessen, verse vis- en vleesproducten, groenten, fruit, honing, bloemen, planten en schoonmaakproducten.

De opbrengst van dit evenement gaat naar KNGF Geleidehonden. KNGF helpt mensen met een beperking om hun wereld te vergroten en zelfstandigheid te behouden. Een hulphond maakt de stap naar buiten kleiner, zodat het sociale leven groter wordt.

Noteer de dagen alvast in de agenda: vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus is het zover. Houd ’s Gravenfair – Landgoedfair aan de ’s Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel en hun social media in de gaten voor de laatste weetjes. Mis deze kans niet om een mooie dag te beleven en tegelijkertijd een goed doel te steunen!