Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Tennisclub Zevenhuizen organiseert het ‘Loodgieter.nl Open’ Toernooi

Van maandag 24 tot en met zondag 30 juni 2024 organiseert Tennisclub Zevenhuizen haar jaarlijkse Open Toernooi, het ‘Loodgieter.nl Open’. Dit toernooi, dat al jaren bekend staat als het gezelligste toernooi van de regio, belooft weer een week vol sport, plezier en gezelligheid te worden.

Toernooileidster Kim Rijckenberg kijkt vol enthousiasme uit naar het evenement: “We staan al jaren bekend als het gezelligste toernooi van de regio. Onze barcommissie pakt weer uit met bijzondere drankjes, hapjes en heerlijke maaltijden. Sinds lange tijd organiseren we ook weer een toernooi in categorie 3, wat zeker zorgt voor een hoog niveau! Maar het is en blijft een toernooi voor iedereen, dus ook gezellig voor toeschouwers. Wat ons ook uniek maakt: er wordt getennist om échte geldprijzen.”

Deelname aan het toernooi is mogelijk voor KNLTB-leden in de categorieën 3 tot en met 8. Inschrijven kan tot en met 19 juni 2024 – 18:00 via MijnKNLTB.toernooi.nl.

Verhuizing naar Nieuwe Locatie
Het ‘Loodgieter.nl Open’ zal het laatste toernooi zijn op het huidige tennispark in Sportpark ’t Verlaat. Naar verwachting zal de vereniging later dit jaar verhuizen naar de nieuwe locatie in de Swanladriehoek in Zevenhuizen. Voorzitter Ferry van Wijnen vertelt hierover: “De bouw op de nieuwe locatie vordert gestaag! Uiteraard zijn er (ook hier) uitdagingen, maar we liggen volledig op koers om medio november te gaan verhuizen.”

Na de verhuizing zal de vereniging een nieuwe naam krijgen: Tennis- en Padelclub Zevenhuizen. De nieuwe faciliteiten omvatten een prachtig clubhuis, zeven nieuwe tennisbanen en een indoorhal met vier padelbanen, waarmee de vereniging weer jaren vooruit kan.

Interesse en Lidmaatschap
Geïnteresseerden kunnen zich laten registreren via info@tennisclubzevenhuizen.nl om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Daarnaast is het mogelijk om informatie te verkrijgen over de lidmaatschapsmogelijkheden bij de vereniging.