Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht Nieuwerkerk

Zonnebloem koffietest twee weken langer!

De Zonnebloem afdelingen Nieuwerkerk en Moordrecht hebben dit jaar weer de jaarlijkse Zonnebloem koffietest georganiseerd. Deze loopt normaliter van juli tot en met augustus. De bedoeling is dan dat de vrijwilliger met zijn of haar gast een terras opzoekt en daar van een koffie of thee geniet. Het rapportcijfer dat de vrijwilliger en gast voor de ervaring geeft houden wij bij en zo komt er een jaarlijkse winnaar uit.

Wij hebben van onze gasten enthousiaste berichten gekregen. Zo ook bij het verslag van onze vrijwilligster Truus Burger die aangaf dat voor haar gasten de koffieochtend ‘goud’ was. Zij was bij Brasserij de Berg geweest aan het Raadhuisplein. Die zoals algemeen bekend een prima koffie schenkt.

Toch zal dit restaurant dit jaar, zoals het er nu uitziet niet de winnaar zijn van de test van 2022. Daarvoor scoren andere uitspanningen momenteel toch hoger.

De afdeling Nieuwerkerk heeft, vanwege het prachtige zomerweer, de actie met twee weken verlengd tot en met 17 september. Vrijwilligers die nog niet in de gelegenheid waren op pad te gaan met hun gast kunnen dit alsnog doen.