Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Danny van Vliet heeft 64.729 euro opgehaald

Helaas heeft Danny van Vliet al vroeg zijn 48 uurs sponsorrit moeten afbreken, bij 200 kilometer waren zijn benen al aan het verzuren en bij 511 kilometer is hij uiteindelijk gestopt. De weersomstandigheden tijdens de rit waren dusdanig slecht (regen) en ook zat er te weinig zuurstof in de lucht. Helaas zat er dus na 511 kilometer niks anders op voor Danny van Vliet dan zijn poging te staken. Ondanks dat het zelf vreselijk vond, vonden de aanwezige het een hele prestatie.

Ondanks het vroege stoppen toch nog 64.729 euro opgehaald voor de stichting Spieren voor Spieren, op het tijdstip dat hij normaal gesproken zou stoppen met zijn 48 uurs sponsorrit kwam werd hij door een auto afgezet bij het pand. Daarna was de eer aan burgemeester Han Weber om het uiteindelijke bedrag op de te schrijven een aan Danny en Sofie Zalm, zij is kind-ambassadeur van Spieren voor Spieren, maar ook aan de rest van de verzamelde sponsors en belangstellende te tonen.

Al met al werd Danny met open armen ontvangen en waren er een aantal korte toespraken en krijg hij naast een bos bloemen en wat kleine cadeautjes ook nog een heel lief geschreven briefje van zijn dochterje.

Danny mag terugkijken op een superprestatie, maar zoals hij zelf zei. Komende maandag gaat hij weer vroeg aan het werk.