Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

Dierenverzorger worden op Klaverweide

Dat kan, lijkt het je kind leuk om de dieren te voeren en te verzorgen op de kinderboerderij? Dan kunnen ze ons komen helpen in de zomervakantie! Van maandag 15 augustus tot en met vrijdag 19 augustus kom je kind dagelijks om meer te leren over de dieren. Er kunnen maximaal 10 kinderen per ronde meehelpen met het verzorgen van de dieren. Ze hebben een ochtendploeg van 8.30 tot ongeveer 10.00 en de middagploeg is van 14.30 tot ongeveer 16.00. Tijdens het voeren leer je kind van alles over de dieren van de dierverzorger en krijgt het aan het einde van de week een heus dierverzorgersdiploma mee!

Trek ze wel oude kleren en laarzen aan? Ze kunnen namelijk wel vies worden tijdens het voeren en verzorgen van de dieren. Deze activiteit is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Kosten zijn €5,- per kind, inclusief een bekertje ranja en wat lekkers.

Opgeven kan telefonisch via 010-4500244, via de mail info@kinderboerderijklaverweide.nl of natuurlijk tijdens een bezoek aan de kinderboerderij. Het deelnamegeld dient vooraf betaald te worden.

Let op, bij deze activiteit geldt vol=vol!