Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Moordrecht

Zonnebloem wandeling door mediterraans Moordrecht

Afgelopen zaterdag organiseerde Nationale Vereniging de Zonnebloem een wandeling door Mediterraans Moordrecht. Een groep van zo’n 40 deelnemers dwaalde door de smalle straatjes onder de kleurrijke waslijnen door. Startpunt was kunstgalerie & curiositeitenwinkel Mevrouw Boon. Stichting ZO! verzorgde een aantal rolstoelen en ‘tour guide’ Maarten Bos vertelde verhalen over dit bijzondere buurtinitiatief en over de historische dorpskern van Moordrecht.

De deelnemers werden op het pittoreske Vleerplein getrakteerd op een vers gemaakt schepijsje van Resto Quick Lin en een gitaaroptreden van Hans van der Meer. De wandeling eindigde voor de deur van modezaak Aad en Marijke, die daar samen met Kijk op Ogen en Oren een modeshow organiseerde. Meer Genieten serveerde een koud glas Spaanse sangria en Marco Voshol (Kaasboer Marco) bood er tot slot een smaakvol kaasje bij aan.

Het was een zeer geslaagd evenement. ‘Muchos gracias’ namens de zonnebloem aan iedereen die deze dag tot zo’n groot succes heeft gemaakt!