Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zevenhuizen

Het Kraaiennest en Rapalje in Capsloc

Stampende jigs en reels, gevoelige ballades en een vleugje heavy metal nemen je mee door Schotse hooglanden, Ierse vlakten, taveernes en herbergen. Wees gewaarschuwd, stilzitten is moeilijk….
Tweeduizend jaar geleden werden de Kelten verdreven van het vasteland van Europa. Alle Kelten?
Nee, een band bleef dapper weerstand bieden aan de toestroom van nieuwerwetse pop en rock en vond zo zijn eigen plek in de wereld van de moderne muziek. Gewapend met niets dan hun eigen instrumenten en stem trekt Rapalje op strooptocht langs clubs, podia en theaters.

Tijdens de strooptocht op zaterdag 1 april krijgen zij muzikale hulp van Shantykoor Het Kraaiennest, en zullen jouw favoriete herberg Capsloc in Capelle a/d IJssel op stelten gaan zetten tijdens de Celtic Folk Night. Je wordt welkom geheten door je vrienden, de bierkruiken zijn gevuld en de whiskeyfles staat op tafel. Je hoort bij de ruige mannen en schone dames die thuis horen in de Schotse Hooglanden

Rapalje brengt enkele nummers uit hun repertoire maar ook Shantykoor Het Kraaiennest zal enkele nummers ten gehore brengen, daarnaast zal Rapalje tezamen met Het Kraaiennest de herberg muzikaal afbreken.

Bestel uw kaarten via de website : www.capsloc.nl
Pop & cultuurpodium Capsloc
Pelikaanweg 3 , 2903 ER Capelle a/d IJssel
Zaterdag 1 april deur open 20.00 uur aanvang 20.30 uur