Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Zuidplas

BuurBloemetje aanvragen kan nog tot en met zondag!

Wie van jouw buren verdient een BuurBloemetje? En waarom? Geef het door aan Zuidplas Verbindt van Stichting ZO! en wie weet kan jij jouw buren fleurig verrassen op nationale burendag.

Op 24 september geeft Zuidplas Verbindt in totaal 1500 bloemen weg in alle dorpen van Zuidplas. Burendag is een landelijk initiatief waar ZO! graag aan meedoet. Want nog steeds hebben we liever een goede buur dan een verre vriend. Net zoals in 2020 wil Zuidplas Verbindt dat vieren door op 24 september bloemen uit te delen.

Hoe gaat het in zijn werk? Je kunt voor maximaal tien personen 1 bloem aanvragen. Aanmeldingen kunnen gedaan worden via dit formulier. Een korte motivatie is verplicht bij de aanvraag. Ze zijn namelijk heel benieuwd waarom juist die personen of persoon een mooie bloem verdient.

Aanmelden kan tot en met 18 september, maar natuurlijk geldt ook nu weer: op = op! Als jouw aanmelding is geslaagd ontvang je een bevestigingsmail met de informatie over locatie en tijdstip per dorp voor het afhalen van de bloemen. Daarna kun je zelf jouw buren verrassen!

Zuidplas Verbindt wordt uitgevoerd door ZO! en heeft een sterker, gezelliger en socialer Zuidplas als doel. We willen buurten versterken en inwoners aan elkaar verbinden. Dit doen we door aan te sluiten bij bestaande netwerken maar ook door regelmatig zelf activiteiten te organiseren. BuurBloemetje is daar een goed voorbeeld van!