Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Veelbelovende Aftrap Project ‘Muziek maken voor Iedereen’

Op zaterdag 12 oktober vond de feestelijke aftrap van het project ‘Muziek maken voor Iedereen’ plaats, een unieke samenwerking tussen Stichting ZO! en MOZ-Art. Met maar liefst 30 enthousiaste deelnemers kunnen we spreken van een vliegende start. Het project is opgezet om muziek toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht achtergrond of ervaring.

Tijdens de eerste bijeenkomst kregen de deelnemers de kans om hun favoriete muziekinstrument te kiezen, waarna ze direct hun eerste les volgden. Al snel vormde zich een heus orkest, dat in 10 bijeenkomsten zal toewerken naar een bijzonder slotconcert.

Het hoogtepunt van dit inspirerende project is het concert op 22 februari om 15.30 uur, waar het orkest hun nieuw aangeleerde vaardigheden aan het publiek zal presenteren. Dit concert markeert het resultaat van wekenlange toewijding, plezier en samenwerking.

Het project is bedoeld voor iedereen die altijd al een instrument heeft willen bespelen, maar daar nooit de kans voor heeft gehad. Met professionele begeleiding en een open sfeer zijn de eerste stappen richting muzikaal succes gezet. De organisatoren kijken uit naar de komende weken, waarin het enthousiasme alleen maar verder zal groeien.