Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

NGV springt het nieuwe seizoen in

Het wedstrijdseizoen van de Nieuwerkerkse Gymnastiek Vereniging werd, zoals vanouds, geopend met de Groepsspringwedstrijden van het Rayon Lek en IJssel. In de Parkzoomhal in Nieuwerkerk aan den IJssel namen 28 groepen van zes verschillende verenigingen het tegen elkaar op op vier springtoestellen.

NGV werd vertegenwoordigd door vijf teams uit verschillende recreatie- en springgroepen. Alle groepen presteerden uitstekend en mochten plaatsnemen op het erepodium.

Het jeugd E-team, onder leiding van Anne Korthagen en Amy ten Brinke, won zilver op het onderdeel minitrampoline. Het junior E-team, onder leiding van Marit Petterson, en het senior D-team, onder leiding van Nanda Dhondt, wonnen goud op de minitrampoline. De springgroep van Malou Vreeswijk nam deel met een jeugd D- en een junior C-team. Het jeugd D-team won goud op het onderdeel airtrack, en het junior C-team won goud op zowel de minitrampoline als de pegasustrampoline.

Met in totaal vijf gouden en één zilveren medaille werden alle verwachtingen overtroffen. Het was een zeer geslaagde dag voor de organisatie en alle deelnemers.

Op de foto de succesvolle C- en D-teams