Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

s-Gravenfair in Nieuwerkerk aan den IJssel: twee dagen vol plezier voor jong en oud!

De jaarlijkse ‘s-Gravenfair in Nieuwerkerk aan den IJssel vindt plaats op een prachtige locatie, namelijk het weiland naast ‘s-Gravenweg 73. Dit sfeervolle evenement staat gepland voor vrijdag 30 augustus van 14.00 tot 21.00 uur en zaterdag 31 augustus van 10.00 tot 16.00 uur.

Tijdens de fair is er voor jong en oud van alles te beleven. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang, terwijl voor bezoekers vanaf 12 jaar een toegangsprijs van € 2,50 per persoon geldt. Deze bijdrage helpt de organisatie om de vaste kosten van het evenement te dekken.

Bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd programma met diverse demonstraties. Bij aankomst ontvangt u bij de kassa een programmaoverzicht met de exacte tijden van de activiteiten. Tot de hoogtepunten behoren onder andere demonstraties van lasers kleiduifschieten, houtsculpturen maken, en paling roken. Bovendien is er op zaterdag om 11.00 en 14.00 uur een spectaculaire roofvogelshow te bewonderen.

Het is belangrijk om te weten dat de fair plaatsvindt op een echt weiland, wat betekent dat de ondergrond oneffen kan zijn. Wees hierop voorbereid en kies geschikt schoeisel. Houd er ook rekening mee dat het terrein minder toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Omdat het evenement in een landelijk gebied wordt gehouden, bestaat er ook een kans op teken. Daarnaast is het terrein omgeven door polderslootjes, dus houd uw kinderen goed in de gaten!

Honden zijn welkom, mits aangelijnd en onder volledige controle van de eigenaar. U wordt vriendelijk verzocht om eventuele uitwerpselen van uw huisdier op te ruimen, zodat andere bezoekers hier geen hinder van ondervinden.

Betalen op de fair is eenvoudig; bij de verschillende kramen kunt u zowel contant als, bij sommige standhouders, via mobiele pin betalen. Houd er echter rekening mee dat er geen geldautomaat op het terrein aanwezig is.

Kom en beleef deze gezellige en veelzijdige fair, waar voor iedereen iets te ontdekken valt!