Zuidplas Online

met het laatste nieuws uit Zuidplas

Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Elke zaterdag en zondag tussen 13 en 14 te beluisteren op www.ijsselstreekradio.nl
Nieuwerkerk

Promotie Zwem4daagse in Reigerhof

Gisteren waren vrijwilligers van de waterpolo- en wedstrijdzwemvereniging NieMo Barracuda aanwezig in winkelcentrum Reigerhof om de Zwem4daagse te promoten. Mensen konden zich direct ter plekke inschrijven voor het evenement. Dit jaar keert de populaire Zwem4daagse terug naar Zuidplas, georganiseerd in het Polderbad. Van 8 tot en met 12 juli kunnen zwementhousiastelingen deelnemen aan de 46e editie van dit sportieve evenement.

Online inschrijven is nog mogelijk via: Home – Zwem4daagse

Informatie over de Zwem4daagse

Tijdens de Zwem4daagse zwemmen deelnemers vier avonden lang baantjes in het zwembad. Dit evenement is ideaal voor zowel regelmatige zwemmers als voor degenen die willen kennismaken met zwemmen. Volwassenen verdienen hun medaille door dagelijks 20 banen te zwemmen, terwijl kinderen onder de 12 jaar al na 10 banen hun prestatie medaillewaardig maken.

Deelnemers hebben per avond 20 minuten om hun banen te zwemmen, met enige speling als het niet te druk is. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag 8 juli: 18.30 – 20.50
Dinsdag 9 juli: 18.30 – 20.50
Donderdag 11 juli: 18.30 – 20.50
Vrijdag 12 juli: 18.30 – 20.50
Er wordt gezwommen in tijdvakken van 20 minuten. Er geldt een maximum aantal zwemmers die tegelijk het water in mogen, dus op tijd aanmelden is aan te raden.

Belangrijk: Kinderen mogen alleen deelnemen als zij minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A. Ook onder begeleiding wordt hierop geen uitzondering gemaakt.

Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van de waterpolo en wedstrijdzwemvereniging NieMo Barracuda. Mis deze kans niet om mee te doen aan een gezellige en sportieve week vol zwemplezier!